Hallo, ik ben Ruth Sedney, gecertificeerd kraamverzorgster, lactatiekundige en kinderverpleegkundige.

Vanaf 2000 werk ik als zelfstandig ondernemer in de thuiszorg als lactatiekundige (borstvoedingsdeskundige) en kraamverzorgster. Daarvoor werkte ik met veel plezier als kinderverpleegkundige in verschillende academische ziekenhuizen.

Na 20 jaar ziekenhuiservaring wilde ik graag in de thuiszorg werken. Daarom ben ik de opleiding lactatiekundige gaan volgen. Nu begeleid ik moeders als er problemen zijn bij het geven van de borstvoeding. Ik doe niets liever! Want pas als het borst voeden goed gaat, kun je met je baby genieten van het voeden. Met mijn kennis en ervaring als kinderverpleegkundige kan ik moeders goed begeleiden bij het verzorgen van de baby.

Met veel plezier combineer ik mijn werk als lactatiekundige en het geven van cursussen voor kraamverzorgsters, zodat zij moeders met borstvoedingsproblemen nog beter kunnen helpen. .

Maar wat nog belangrijker is, is de positieve feedback die ik van de ouders terug krijg. Ik beschik naast ruime praktijkervaring over alle benodigde opleidingen en registraties: NVL registratie voor lactatiekundigen IBCLC, Kinderverpleegkundige BIG en kraamverzorgster KCKZ.

Ben jij een moeder en verloopt het geven van je borstvoeding niet helemaal soepel? Bel 06 41 45 26 69 dan bel ik je z.s.m. terug. Je kunt ook het  contactformulier invullen.

 

Kenniscentrum Kraamzorg – BIG registreerd – Nederlandse Vereniging Lactatiekundigen – Lactatiekundige IBCLC

JippieJoe Zorgpraktijk

Wagnerstraat 1

1323 CL Almere

M 06 41 45 26 69

JippieJoe Zorgpraktijk

Wagnerstraat 1

1323 CL Almere

Pin It on Pinterest

Share This