Hallo, ik ben Ruth Sedney, gecertificeerd kraamverzorgster, lactatiekundige en kinderverpleegkundige.

  • Kenniscentrum Kraamzorg
  • BIG geregistreerd
  • Nederlandse Vereniging Lactatiekundigen
  • Lactatiekundige IBCLC

Vanaf 2000 werk ik als zelfstandig ondernemer in de thuiszorg als lactatiekundige (borstvoedingsdeskundige) en kraamverzorgster. Daarvoor werkte ik met veel plezier als kinderverpleegkundige in verschillende academische ziekenhuizen.

Na 20 jaar ziekenhuiservaring wilde ik graag in de thuiszorg werken. Daarom ben ik de opleiding lactatiekundige gaan volgen. Nu begeleid ik moeders als er problemen zijn bij het geven van de borstvoeding. Ik doe niets liever! Want pas als het borst voeden goed gaat, kun je met je baby genieten van het voeden. Met mijn kennis en ervaring als kinderverpleegkundige kan ik moeders goed begeleiden bij het verzorgen van de baby.

Met veel plezier combineer ik mijn werk als lactatiekundige en het geven van cursussen voor kraamverzorgsters, zodat zij moeders met borstvoedingsproblemen nog beter kunnen helpen. .

Maar wat nog belangrijker is, is de positieve feedback die ik van de ouders terug krijg. Ik beschik naast ruime praktijkervaring over alle benodigde opleidingen en registraties: NVL registratie voor lactatiekundigen IBCLC, Kinderverpleegkundige BIG en kraamverzorgster KCKZ.

Ben jij een moeder en verloopt het geven van je borstvoeding niet helemaal soepel? Bel 06 41 45 26 69 dan bel ik je z.s.m. terug. Je kunt ook het  contactformulier invullen.

 

Pin It on Pinterest

Share This

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten