Bijscholing kraamzorg

Cursussen voor kraamverzorgenden en verloskundigen

Overzicht cursussen

KCKZ accreditatie voor ‘borstvoeding’ en voor ‘scholing overig’.
Kies zelf waar je de studiepunten bijschrijft.

KCKZ geaccrediteerd

Tepelpijn

De baby is goed aangelegd en toch heeft de moeder tepelpijn. In deze cursus leer je alles over oorzaken, preventie én behandeling van tepelpijn.

Invloed van medicatie voor de bevalling op moeder & kind

In deze cursus leer je meer over de bijwerking van medicatie voor de bevalling bij moeder en kind. Alles over werking van medicatie, drinkgedrag van de baby en melkproductie van de moeder.

Mastitis

Borstontsteking is een pijnlijke kwestie waardoor de moeder voortijdig kan stoppen met borstvoeding. In deze cursus leer je hoe je de moeder kunt helpen, zodat ze weer kan genieten van het voeden.

Accreditatie door Kenniscentrum Kraamzorg

Je ontvangt vooraf studiemateriaal ter voorbereiding

Je kunt de cursus achteraf nog eens rustig bekijken

Je ontvangt een certificaat en 2 studiepunten voor je KCKZ registratie; keuze Scholing algemeen of Scholing borstvoeding door lactatiekundige.

Ik begeleid moeders en professionals als er problemen zijn bij het geven van de borstvoeding. Ik doe niets liever! Want pas als het borst voeden goed gaat, kunnen moeder en kind genieten van het voeden. En jij als kraamverzorgster ook. Met veel plezier combineer ik mijn werk als lactatiekundige met de kraamzorg en het geven van cursussen voor professionals. Daardoor kan ik de vragen waar wij als kraamverzorgster in de praktijk tegenaan lopen opnemen in de lesstof.

Ruth Sedney

docent

JippieJoe Zorgpraktijk

Wagnerstraat 1

1323 CL Almere

M 06 41 45 26 69

JippieJoe Zorgpraktijk

Wagnerstraat 1

1323 CL Almere

Pin It on Pinterest

Share This